Een greep uit ons gastenboek

2011-10-23

Verjaardag 75 jaar

Zaterdag 22 october vierden ik mijn 75ste verjaardag het was een geslaagd feest.Dank voorde goede bediening en heerlijk buffet.

met vriendelijke groeten,

mevr van den biggelaar en kinderen.


 

2011-10-18

Beter laat dan nooit

Berry en Monique,

Het is wat laat, maar goed bedoeld; nog van harte bedankt voor de geweldige BBQ-avond in september. Het was erg gezellig en volgend jaar zijn we er zeker weer bij! En wij niet alleen!! Hopelijk wordt de Wildavond van 12 november net zo’n succes! Helaas is wild niet aan ons besteed, maar leifhebbers genoeg, toch?

Frank en Dimphy


 

2011-09-04

feest 3-9-11

Op 3 september 2011 vierden wij een feest met ca. 60 pers. bij Berrie en Monique. Monique had samen met de cateraar gezorgd voor een geweldige bbq. Niet alleen het weer was geweldig maar de totale sfeer, aankleding en verzorging waren top. Wat een prachtlocatie.
Monique, Berrie dank jullie wel voor de goede zorgen.

John en Margo


 

2011-08-28

40 jarig huwelijks feest

Wij hebben met familie en vrienden afgelopen zaterdag 27-08-11 van 16.00u tot 20.00u een heerlijke BBQ bij Berry en Monique gehad. Wat een geweldige kwaliteit van eten en service van het gehele team. Wij voelden ons in de voorbereidingen al zo thuis en op het feest zelf….geen woorden voor. En duur ?? echt niet hoor.

Daarom Berry en Monique, dank jullie wel voor zoveel, Het was meer dan af…

Frans en Mieke Keessen


2011-07-03

Bruiloft 1 juli ’11

Hoi Monique en Berrie,

Op 1 juli hebben wij onze bruiloft bij jullie gevierd. Eerst ’s middags in een grote tent de ceremonie, en daarna een heerlijke barbecue en aansluitend het feest.

Jullie gastvrijheid was erg fijn om te voelen,  wij als bruidspaar maar natuurlijk ook onze gasten werden met alle lieve zorg omringd, en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. En de locatie is gewoonweg super.

Hartstikke bedankt voor alles, we hadden een superfeest!

Liefs,
Steven en Veerle


2011-06-30

Management assistant Philips

Afgelopen dinsdag hebben we een super gezellige lunch gehad bij jullie voor het afscheid van een collega. Het buffet was heel goed verzorgd en er van alles wat aanwezig. Iedereen heeft heel lekker gegeten. Goede service ook toen bleek dat we met 23 mensen waren i.p.v. 17 er werden snel extra stoelen en tafels bijgezet.

We hebben vanwege het mooie weer buiten gezeten en dat was heerlijk met de luifel open toen het een beetje ging regenen!

Bedankt voor alles en zeker tot ziens!


2011-06-02

Verjaardagsfeest 28 mei

Beste Monique en Berrie,

Ik heb mijn 30ste verjaardag in jullie paviljoen gevierd. Eerst lekker eten met mijn familie en later op de avond feest en muziek. Het was zeer gezellig en hapjes en drankjes waren door jullie uitstekend verzorgd. Mijn complimenten.

Met vriendelijke groeten,

Maarten van den Broek


2011-05-24

BBQ op een mooie zonnige zaterdag

Zaterdag hebben ik en mijn vrouw een zeer geslaagde BBQ feestje gehad bij het Parkpaviljoen. Van alles voorzien en goed georganiseerd, en lekker op z’n Brabants genoten.

Dank voor de goede zorgen en tot de volgende keer!

Chris & Chris


2010-12-20

40 jarig huwelijk

Lieve Monique en Berrie,

Wat hebben we een heerlijke middag gehad.

Iedereen was zeer te spreken over, ja eigelijk over alles. Het eten, de entourage jullie gastvrijheid.

Dank jullie wel. Door jullie is het zo’n fijne middag geworden.

Lieve groetjes,

Monique en Peter Barendse